G til nettstedet i tyrkiske sprkG til nettstedet i Norge Language G til nettstedet p engelsk sprk Sailorson Apart Hotel Official Web Site
English Turkish
  Historien om Alanya
  Antique Byer
  Moskeer og kirker
  Traverse steder
  Geografisk beliggenhet
  Sport Organisasjoner
  Landbruk og husdyrfag
  Tradisjonell mat
  Fotogalleriet i Alanya
      Hovedside > Alanya Info > Traverse steder

ALANYA SLOTTET

Slottet har en festning på 6,5 km lengde, 140 tårn, ca 400 cisterner.

Alanya Castle

Dører med inskripsjoner og som et friluftsmuseum gjenspeiler Seljukian kunst på sitt beste, Slottet ble bygget av A. Keykubat, sultanen av Seljukians. Festningsvollene starter fra Kizilkule (Rød tårnet), strekker seg ned fra Ehmedek, Ickale, Adam Atacagi, Cilvarda Burnu, Arap Evliyasi Rampart og Esat Rampart og passerer gjennom Tophane og Tersane og avsluttes kl Kizilkule ved start. Den første byggingen av slottet datoer fra den hellenistiske perioden, men faktum er at byggingen tok sitt fascinerende og monumentale form i Seljukian Empire. Høyden på den delen som kalles Indre slott og ligger på det høyeste stedet for vestlige hjørnet av halvøya er ca 250 meter. Den var omgitt av murer fra fire sidene som det var i sentrum av administrative og militære organisasjoner. To Seljukian perioden sisterner, laget av murstein ligger i midtre del av den indre borgen og er fortsatt i god stand i dag . Hovedbygningene i indre slottet var konstruert slik at lene seg på slottet vegger, bortsett fra den vestlige delen. Sultan Keykubat hadde sitt palass bygget.

Forliket i slottet fortsetter også i dag. Foran tre og stein laget hus, silke og bomull vevd, ulike skjønte Calabash trær er farget, er autentisk mat servert i små hager. Og restaurantene og kafeer ligger på sjøsiden på vei til slottet. Slottet Vegen er åpen for biltrafikk. Du kan også gå til det i ca en time.

 

KIZILKULE (Det røde tårn)

Ligger på havnebyen, denne flotte bygningen, reist i 1226 for militære og verftets kontroll formål, er ett av unike monumenter Seljukians, og er symbolet på Alanya med sin åttekantede figur.

Kizilkule - The Red Tower

I 1226, beordret Sultanen av Seljukians, Alaaddin Keykubat, utbygger av Sinop slott håndverkeren EBU Ali Reha el Kettani fra Halep å bygge tårnet. Det var veldig vanskelig å bære steinen blokkene til toppen av tårnet under bygging, derfor toppen ble bygget i rød teglstein og følgelig fikk navnet Rød tårnet.

Noen vegger av tårnet ble gjort i antikkens marmor. Tårnet har åttekantet planlagt tårnene på hver 12,5 tonn bredt 33 mt høyt og en diameter på 29 m. Den har fem etasjer, hvorav første etasje. Toppen kan nås med stor stein stairs.The sollys når fra toppen og ned til første etasje. Det er en cisterne i midten av tårnet. Tårnet ble bygget mot angrepene til havnen og verftet og ble brukt århundrer for martial mål.

Etter reparasjoner mellom 1951 og 1953, i første etasje av bygningen fungerer som etnografisk museet.

 

THE DOCKYARD

It began to be built in 1227 and finished in one year, near Kizilkule (red tower) six years later the Seljukian Sultan A. Keykubad conquered the city.

The Dockyard

Havet siden av verftets med fem bue deler har en lengde på 56,5 tonn og er 44 mt dyp. Den verftets ligger på det mest solrike stedet å dra nytte av sollys. Tabletten i oppføringen av verftets bærer emblemet til A. Keykubat og det er beriket med rosetter. Alanyas verftets er det første skipsverftet i Seljukians ved Middelhavet. Keykubat, som beordret å bygge Sinop skipsverft, er navngitt senere som sultanen av de to hav. I en del av verftets er det liten moske, på den andre siden av rommet av vaktene. I en av archs er tørr brønn.

Inngang er gratis for verftets som kan nås fra sjøen med båter eller ved å gå.

 

THE GUN HOUSE

Det er en pistol hus ved siden av verftets. Den ble bygget med sikte på forsvar på en stein ti meter over havet.

The Gun House

Det er også kjent at kanonene for slagskip ble gjort i de tre - etasjes og rektangulær bygning laget av steinblokker og bygget i 1277.

Det har vært noen forsøk gjort av departementet for kultur og kommune Alanya for å gjøre verftet og pistolen huset sjømilitære museer.

 

EHMEDEK

Den ble ombygd og begynte å bli kjent som den «midtre slottet "under Seljukian Era, erstatter den lille på den nordlige siden av borgen igjen av den bysantinske riket.

Ehmedek

Det er klart fra innskriften på inngangsdøren at det ble bygget i 1227. Det er antatt å ha vært oppkalt etter byggmesteren " Ehmedek " av Seljukian Era. Den midtre slottet, som består av to deler med tre tårn, er plassert på et strategisk viktig sted og på samme tid det kan beskytte den indre en hvor sultanens palass er. Veggene av tårnene vi kan se i dag ble bygget under den bysantinske perioden, med å riste steinene. De tre sisterner i midten slottet er fortsatt brukes i dag. Det er bilder av skip på veggene dateres tilbake til Seljukian perioden.

 

BEDESTEN

Det er i borgen, nær Suleymaniye moskeen. Det er antatt å ha vært bygget i det 14. eller det 15. århundre i Karamanogullari perioden som en basar eller gjestgiveri.

Bedesten

Det er en rektangulær bygning av stein blokker. Det har 26 rom og en gårdsplass som er 35 meter lang og 13 meter bred. I dag er denne historiske bygningen brukt som et hotell, en restaurant og en kafé. Butikkene i middelalderen, med utsikt over gårdsplassen er nå redesignet som hotellrom. Det er en stor cisterne på slutten av trappen i hagen. Hagen har utsikt over veggene på den ene siden, og Taurusfjellene, Middelhavet og stranden på den andre siden. Bedesten kan besøkes med tillatelse fra personen som driver det.

 

UTMYNTING HUSET

De er bygningene på cilvarda bukta som har klipper, nesten 400 meter lang og er de på slutten av halvøya.

The Minting House

Selv kjent som "the utmynting huset " i >offentligheten, har disse bygningene i stein blokker aldri blitt brukt for å utstede penger. En av steinbygninger av det 11. århundre er en liten kirke og de andre ble muligens brukt som klostre. Kuppelen på den lille kirken har holdt seg stående. Det er en cisterne på steinene. Selv om det er en passasje av trappetrinn hugget i bergarter av Ickale til cilvarda bay, kan det ikke brukes i dag. Som for sjøtransport er det vanskelig og farlig. Det ser fantastisk både når så fra ickale og mens du slår på svingen av bukta med båt.

 

SHARAPSA VERTSHUSET

Det er en bygning fra det 13. århundre, 13 km vest for Alanya på motorveien.

Sharapsa Inn

Den caravanserai ble bygget av Giyaseddin Keyhusrev sultanen av Seljukins mellom årene 1236-1246 på den historiske silke veien. Bygningen som ble bygget på et stykke land ca 1000 kvm har vegger bygget av voluminøse uthogde stein. Den caravanserai som var en av de viktigste overnatting punktet i middelalderen skal brukes som opplevelsessenter i dag.

 

BORGEN ALARA

Borgen Alara ble bygget i 1232, 37 kilometer vestover fra Alanya på etterspørselen av Alaaddin Keykubat, sultanen av Seljukians og det er 9 kilometer langt fra sjøen.

The Citadel of Alara

Målet med festningen som var på silke veien var å beskytte folket stoppet på vertshuset nær Alara bekken. Det er bygget på en bratt bakke på 200 meter opp til 500. Det ser fantastisk. Den består av en indre og ytre del. En mørk inngang-hall på 120 skritt inn i festningen. Det er viktig å være forsiktig om ville planter og ruiner, siden det ikke er organisert som et sted som skal besøkes. Det er tunneler gjort av utskjæring rock i borgen. Det er et lite alass, rommene for arbeiderne, en moské og en tyrkisk bad i ruinene. De som ønsker å gå til toppen av borgen gjennom vegger og stier må gå opp minst en time , og være utstyrt på riktig måte. Men, er utsikten fra toppen verdt klatring.

 

ALARA INN

Det er plassert på en piknik 800m langt unna borgen Alara på Alara strømmen.

Alara Inn

Hele caravanserai har vært bygget av kuttet store steiner på et stykke land på 2 tusen kvadratmeter. The hotellet ble bygd i 1231, ble restaurert for noen år siden og er brukt som restaurant og butikk senter. Den warders Hytta holder sine egenskaper i dag. Den andre døren til caravanserai åpner ut til gjesterom. Det er små rom neste to sider av den lange hallen. Det er en fontene, en liten moské og et badehus i caravanserai. Underskriftene av steinen håndverkere som søkte ut under reperasjonen er svært iøynefallende. Keykubat sa i epigraphs i Alanya han var, sultanen av landet og de to hav, eieren av den arabiske og persiske land og i epigraphs i Alara vertshuset han fikk titlene, erobreren av gresk, Damaskus, armenske og europeiske landene. Du må betale for å vsit vertshuset. Du kan ha ditt måltid i restauranten i Inn så vel som i de små å spise husene på landsbygda, og du kan svømme til måltidene.

 

KARGI INN

Det er i den vestlige delen av Alanya, nord i Kargi bekken. Vi har ingen anelse av året da det ble bygget siden den har ingen inskripsjon.

Kargi Inn

Det er en steinbygning 46 meter bred og 50 meter lang. Den antas å ha blitt brukt som en caravanserai i Kesikbel, på veien som spilte en rolle for en bro mellom Middelhavet og sentrale Anatolia i romertiden, Seljukian og osmanske Era. Det er luft sjakter på taket i hvert rom, og rommene er funnet rundt på gårdsplassen i midten. Det er Mangers for dyr risset inn på rock på motsatt side av døren. Bygningen er i ruiner.

 

MUSEET

Det er fire museer i Alanya. Dette er museet for arkeologi, etnografi museum Ickale og museet Ataturk hus. Alle museene er under kontroll av hovedkontoret til museer i Alanya og du må betale for et besøk. De er alle åpne for besøkende i løpet av uken med unntak av lunsj pausene. Det viktigste rbeidet i Alanya er statuen av heracleus utstilt på museum i arkeologi. Kizilkule Red tårnet ) i havnen er utformet som museum for etnografi. Ickale, bygget som palasset til sultanen Alaaddin under gjenoppbyggingen av byen i det 13. århundre, er nå et museum og åpent for besøkende.

 

MUSEUM FOR ARKEOLOGI

Museet for arkeologi i Alanya åpnet i 1967 om ankomst av varer av kobber alder, og de som tilhørte >Urartu, Frig og Lidya fra museet for anatoliske sivilisasjon i Ankara.

Museum Of Archeology

Museet har blitt beriket med arbeidet funnet i utgravningene som er gjennomført nylig. Museet har en del av arkeologi og en del av etnografi. Den eldste artikkelen funnet i nærheten av Alanya, og utstilt i arkeologi clivision av museet er en stein inskripsjon skrevet på fønikiske språk, og det går tilbake til 625 f.Kr. Statuen av Sheracleus, laget av bronse og går helt tilbake til 2. århundre f.Kr. er utstilt i en annen del. Det er store samlinger av aske bokser og mynt i museet for arkeologi i Alanya, sammen med ting funnet og tilhører arkaisk, klassisk og bysantinske perioden, den Hellen periode og disse er laget av bronse, marmor, skjøt jord, glass og mosaikk. Videre har museet verk av tyrkisk-islamske verden av Seljukians og osmanarane. I delingen av etnografiens det er ting som tepper av Turkoman nomadiske stammer, fargerike sekker, sal- vesker, klær, prøver av ornamenter, kanoner, husholdningsvarer og varer for daglig bruk, tilbehør, manuskripter og skriving sett som har blitt samlet inn fra de omkringliggende områdene og reflekterer folkloristisk karakter i regionen og et rom i et gammelt hus Alanya er utstilt. Det er også stein verker av romerne, bysantinsk og islamsk perioder i hagen til museet . Du må betale for et besøk til museet som er åpent hele uken.

 

MUSEET ETNOGRAFI

Kizil kule (røde tårn ), som er i havnen og er et verk av Seljukians av det 13. århundre, er samtidig museet i etnografi.

Museum of Ethnography

I første etasje og første etasje av de fem-etasjes tårn har blitt utviklet som museer. I museet er det tepper, tepper, klær, husholdning varer, våpen, vekter, apparater for belysning, og vevstoler særegne for Alanya og etnografisk fungerer som teltet representerer Turkoman nomadisk stamme kulturen i Taurusfjellene. Noen ganger som historisk bygning velkommen kulturelle eller kunst aktiviteter som utstillinger av maleri eller klassisk musikk konserter. Du kan ta en visning av den panoramiske landskapet i den østlige delen av >byen, og veien for bebyggelsen på den historiske halvøya i øverste etasje i tårnet. Videre kan du gå til veggene fra tårnet og gå følelse historie. Du må betale for et besøk til rødt tårn.

 

MUSEER ICKALE

Det er i den historiske festningen, på toppen av halvøya ligger mot Middelhavet. Palasset av Alaaddin Keykubat, var sultan av Seljukians funnet som følge av utgravningene utført for år.

Museum uf Ickale

Noen utgravninger er fortsatt pågår. Det er< en liten kirke av bysantinske perioden, rett overfor ruinene av palasset i Ickale. Kirken er kjent som kirken Aya Yorgi eller Hagios Georgios er antatt å ha blitt bygget i det 6. århundre. Det er som en kløver i form og den eneste bygningen som ikke tilhører Selcuks periode i Ickale, og det kan sees i dag som et bevis på deres toleranse for ulike religioner . Det finnes spor av fresker , men sjeldne, på de indre veggene i kirken. Fra den delen som heter Seyirlik i Ickale du kan se Taurus fjellene ovenfor og den vestlige fløyen av Alanya nedenfor. Cisternen på en klippe i Ickale er kjent som Adam Atacagi. Ifølge en legende, var de som var dømt til døden lov til å kaste det småstein til jøen, ellers ville de bli satt i en stor sekk og kastet nedover. Cisternen på 15 meter i dybden sies å ha vært et fangehull. Utstillinger av maleri finner sted i en av hallene i Ickale. Du må betale for et besøk til Ickale.

 

MUSEER ATATURK HUS

Dette er huset hvor Mustafa Kemal Atatürk, grunnleggeren av tyrkiske republikken ble for en stund da han besøkte Alanya den 18 februar 1935.

Museum of Atatrk's House

Eieren av huset, forlot Mr. Rifat Azakoglu det til Kulturdepartementet skal bevares som et museet. De tre-etasjes bygning som ligger i en hage gjenspeiler. århundre tyrkiske arkitektur. I første etasje, Ataturk sine personlige eiendeler, fotografier, telegrammet som Ataturk sendt til folk i Alanya og noen andre historiske dokumenter er utstilt. Rommene oppe er innredet med noen tradisjonelle møbler.

 
**Sailor Apart Hotel @ 2010**
Drevet av
Ekip Bilisim