G til nettstedet i tyrkiske sprkG til nettstedet i Norge Language G til nettstedet p engelsk sprk Sailorson Apart Hotel Official Web Site
English Turkish
  Historien om Alanya
  Antique Byer
  Moskeer og kirker
  Traverse steder
  Geografisk beliggenhet
  Sport Organisasjoner
  Landbruk og husdyrfag
  Tradisjonell mat
  Fotogalleriet i Alanya
      Hovedside > Alanya Info > Sport Organisasjoner

INTERNASJONALE STRANDEN Håndball TURNERINGEN

The Beach Håndball turneringen som er gjort hvert år i Alanya har startet 2. juli kl Palm Beach.

Denne turneringen finner sted allerede til 5-th tid på internasjonalt nivå. I 2004 Europa mestring ble levert innenfor denne ordningen. Foruten Tyrkia lag fra Tyskland, Østerrike, Spania, Russland, Frankrike, Norge, Ukraina, Ungarn, Kroatia, Italia, Makedonia, Sverige, Serbia, Tsjekkia, Sveits, republikken Nordzypern, Sdzypern, Israel , Bulgaria og Turkmenistan ta del i konkurransen. Denne turneringen foregår på stranden under karnevalet atmosfære.

De internasjonale organisasjonene er svært viktig for annonsering av Alanya i verden . Alanya kommune organiserte stranden volleyball turnering i år 2002.

 

SKY-BALL (URBAN BALL)

Sky - Ball eller flygende -ball ble opprettet av fransk fotballspiller Dean G. Ildefonse i år 1999 var å lage en gratis disiplin for ungdom. En rund ball ble valgt da hundrevis av millioner av mennesker allerede spilt med baller av at design. Urbanball er et varemerke internasjonalt registrert.

Sky-Ball (Urban Ball)

Musikk har også en viktig rolle i Urbanball kultur.

Denne sporten først og fremst spilt i Frankrike. Etter det hadde vært veldig populær sport i Amerika, Tyskland, Østerrike og Haiti. I Tyrkia, i første gang det hadde blitt spilt i Alanya i datoen av 23. april 2002.

I den første av Sky-Ball Championship ble lagt mer enn 400 idrettsutøvere i kategorien menn og kvinner som er alder av 10-16 år gamle. I den datoen av 23. april 2003 2nd.championship hadde organisert av navnet Urbanball.

 

ALANYA RAZAMAZAN DEMRCI INTERNASJONALE GATE Håndball TURNERINGEN

Turneringen er ledelsen til ære Ramazan Demirci som var den tyrkiske nasjonale Hentball Team Player. siden 2001.

Sokak Hentbol ampiyonas

Inntil nå ved siden av Tyrkia lag fra Albania, Østerrike, Aserbajdsjan, Hviterussland, Belgia, Bosnia og Herzegovina, Bulgaria, Danmark, Tyskland, Israel, Kasakhstan, Kosovo, Makedonia, Nederland, Polen Romania, Russland og Ukraina har deltatt i turnering. De spiller skje med damene så vel som med menn i aldersgruppene 12-14, 15-16, 17-18 og 19-20. Videre er det også konkurranser av damene og Mr. Senioren - Teams.

Lagene som skal delta i til turneringen kan få tekniske opplysninger :
Saim KANLI saimkanli@superonline.com
Kvan zkan kivanc68@hotmail.com
Hent.Antr.Der.web sitesi: www.hentbolantrenorleri.com

Søknaden adresse for å bli med inn til turneringen :
saimkanli@superonline.com
malikocak@alanya.cc

Søknaden adressen er for imøtekommende i Alanya :
saimkanli@superonline.com

 

INTERNASJONALE STRANDEN FOTBALLBANER TURNERINGEN

Sport organisasjoner i byen Alanya, Tyrkia har gjort et navn av en annen 14-16 juli 2000, den første internasjonale stranden fotball mesterskap, holdt.

Uluslararas Plaj Futbolu

The World Beach Soccer Championship holdt som en søyle av de nasjonale lagene i fire land som deltar i denne organisasjonen. Tyrkia, Tyskland, Brasil og Spania's kamp mot mesterskapet i 2000, og Brasil vant trofeet.

De neste mesterskap er laget på 12 til 14 juli 2002, Tyrkia, Østerrike, Sveits og England landslag i organiseringen av deltakelse av det sveitsiske landslaget først, Tyrkias landslag, ble andre. Målgruppe rekordholdere er underveis for å gjøre denne organisasjonen i årene som kommer.

 

INTERNASJONALE ALANYA SVØMMING MARATHON

Internasjonal Alanya Svømming Marathon som er gjort hvert år i Alanya siden 1992. Det begynner noen dager etter eller før Alanya Triathlon i oktober måned.

Uluslararas Alanya Yzme Maratonu

Med 14. Konkurransen i Kleopatra stranden begynner internasjonal svømming maraton. Herfra deltakerne må klippene nesen av slottet fjellet umrunden å kunne fullføre maraton i havna. Siste år 100 idrettsutøvere fra 20 land deltok i ordningen.

Alanya Triatlon and Tennis Club
skele Caddesi No: 70
07400 Alanya / Trkiye
Telefon: +90.242. 513 49 00 Faks: +90.242. 513 20 00
www.triathlon.org.tr

 

STRANDEN VOLLEYBALL MESTERSKAP

FIVB utgitt 2009 Beach Volley kalenderen. Foruten SWATCH FIVB World Tour, foretrukket FIVB Tyrkia for under 19 SWATCH FIVB World Youth Championship, som er en av de viktigste organisasjon.

Alanya Plaj Voleybolu Turnuvalar

Alanya kommune vil avholde 2009 SWATCH FIVB Youth World Championship U19 mellom 19. og 23 august som hadde vert Tyrkia serien, CEV Europa mesterskap og FIVB World Tour på strendene siden 1994.

Alanya kommune er kjent som « Europeisk Stranden Volley Senter " og hatt flere nasjonale og internasjonale tournements i årevis, endelig undertegnet kontrakt mellom tyrkiske Volleyball føderasjonen, FIVB og Su Ltd å organisere SWATCH FIVB Ungdom Verden mesterskapet 19. august-23.

I begynnelsen vil kvalifiseringskampene starter i tournement så hovedrammen spill begynner den 20. august, der det ville være den beste 24 menn og 24 kvinner spillere under 19.

To beste lagene i turneringen vil bli kamp i Swatch FIVB Verden Tour organisasjon og vårt land ville ha to lag i både for menn og kvinner.

Kommune President Hasan Sipahioglu fortalte om organisasjonen. "Vi er veldig glad for å organisere en av de viktigste VM i fylket vårt, som er tatt vare på FIVB så mye Ikke bare i Europa, men også i hele verden, er dette en kjente byen når vi snakker om beach volley. Videre er vi glade for å være vert for de beste spillerne i verden, for å gjøre Alanya folk har det gøy og presentere vårt fylke til verden av TV- kanaler.

Vi inviterer alle idretter elsker for Alanya 19 SWATCH FIVB Verden Ungdom mesterskapet, som vil realisere på stranden av Milli Egemenlik.

 

INTERNASJONALE ALANYA TRIATLON

I 1983 denne sporten kom også til Europa og ble organisert i 1991 først i Alanya/Tyrkia.

Alanya Triatlonu

Den triathlon ble oppdaget i 1978 på øya Hawaii av den amerikanske marine offiseren John Collins med en test om hvor robust den menneskelige kroppen når han gikk suksessivt fra 3800 meter svømming, 180 kilometer av ridning en sykkel og 42.195 meter kjører. Den Alanya triathlon og tennisklubben og triathlon føderasjon av Tyrkia har bidratt avgjørende i realiseringen av enne organisasjonen.

Den internasjonale Alanya triathlon er med damer så vel som med menn en fot Europa masteries. 1,5 kilometer svømming, 40 km sykling og 10 kilometer med kjører, må være gradert.

Utenfor Europa masteries i junior menn, mer enn 40 år og mer enn 50 år gamle menn også tar del.

Først triathlon funnet i 1993 med 120 idrettsutøvere fra 13 land aksje. I 2003 disse ble 208 idrettsutøvere fra 21 forskjellige land.

Registreringene til deltakelse i denne ordningen må rettes i Alanya triathlon og tennisklubben.

 

INTERNASJONALE FJELL SYKKEL TURNERINGEN

Internasjonale Fjell Sykkel turnering som er gjort hvert år i Alanya siden 1997.

Uluslararas Alanya Da Bisikleti Turnuvas

I 10. Internasjonale Fjell sykkel turnering omtrent 250 idrettsutøvere fra 20 land deltok. Avstanden fører av den historiske festningen Alanyas og over steinete slottet fjellet. I denne turneringen poeng vil også prisen for UCI.

 

 
**Sailor Apart Hotel @ 2010**
Drevet av
Ekip Bilisim