G til nettstedet i tyrkiske sprkG til nettstedet i Norge Language G til nettstedet p engelsk sprk Sailorson Apart Hotel Official Web Site
English Turkish
  Historien om Alanya
  Antikke Byer
  Moskeer og kirken
  Traverse steder
  Geografisk beliggenhet
  Sport Organisasjoner
  Landbruk og husdyrfag
  Tradisjonell mat
  Fotogalleriet i Alanya
      Hovedside > Alanya Info > Antique Cities

ANTIKKE BYER

Det er ruiner av mange antikke byer i både øst og vest retninger for Alanya.The byer ligger enten på sjøen-side eller på trinnet klippene og er av Pamphilia og Kilikia Eras. Ruinene reflekterer egenskapene til den regionen. Steinen skåret aske bokser utstilt i Alanya arkeologiske museet, viser død begravelse kulturen i Kilikia region. Inngangen til disse ruinene er gratis.

COLYBRASSUS

Det er en by som ligger i Taurus-fjellene, 30 km nordvest for Alanya og tilhørte romerske perioden.

colybrassus

Mange inskripsjoner spredt rundt, har mye viktig informasjon om historien til byen selv om detaljene er fortsatt ukjent for oss. Blant ruinene som eksisterer i dag, det viktigste er templet med en bærebjelke i Ion stil, graver i Necropolis og en grav som ble ristet så lav bue og innsiden av det var dekorert med leder av Medusa. De to sider av buen er i ørn figur. Også i byen kan man se en Odeon, bymurene med tårn, exedras, noen eksempler på hus. Besøket på nettstedet er gratis . Det andre navnet på denne gamle byen er Ayasofya.

 

HAMAXIA

Det er 12 kilometer langt fra Alanya. Innenfor grensene til Pamfylia Region. Strabon, den eminente geografen av antiqity, nevner at tømmeret brukt i skipsbygging ble dyrket i byen, og spesielt var det sedertre i byen.

Hamaxia

Det antas at byen ble grunnlagt før romerske perioden. Rektangulære stein tårnet viser hellenistisk funksjoner. Den viktigste ruinene av byen inkluderer; en antikk fontene. Pool, halvsirkel designet, excedra som har sete er fortsatt sett fortsatt lesbare innskrifter, religiøse kompleks og gravplass. Noen inskripsjoner oppdaget i byen bane emblem av Hermes som indikerer eksistensen av Hermes tempel i byen. Betydelige deler av et relieff otel Ostoteks utstilt i Alanya Museet ble oppdaget i byen. Det er kjent at et lite samfunn ikke være rik bodde i Hamaxia mellom AD 100 og 200 under regimet til Coracesium. Viktig del av ruinene er datert fra romerske og bysantinske perioden. Det er gratis å besøke dette nettstedet. Den har en fin utsikt over Alanya fra han skråningen som vender mot sjøen. Når det ikke er tåke, er det mulig å se at kysten som er mer enn 100 km mellom Gazipasa og Manavgat.

 

SYEDRA

Ligger på 20 km øst for Alanya. Som et resultat av utgravninger utført av Alanya Museet, er det antatt at historien til byen går tilbake til 7. århundre f.Kr.

Syedra

Byen er omgitt av bymuren. Det er flere brønner som har gitt behov for vann i byen. Den nish styrtet inn i steinen i en av hulene er dekorert med fresker. Hulen må ha vært brukt til religiøse formål. Og er kjent som døper hulen. Det er en flott bad bygning på østsiden av byen. Det er mosaikk på noen del av badet gulvet. Bare på vestsiden av badekaret, i nord-sør retning søyler gate i byen ligger. Det er nishes på nordsiden veggene i gaten. I utgravningene ble det forstått at gaten er i 250 * 10 meter størrelser og dekket med tretak og sør er åpen. Det er mange inskripsjoner om løp og konkurranse. Andre viktige strukturer i byen inkluderer templet, teater, akropolis, Necropolis, agora, hus og bymurer. Innskriften som ble utarbeidet av romerske keiseren Septimus Severus brev sendt til byen i 194 AD er utstilt i Alanya Museet. I sitt brev keiseren uttrykker sin takknemlighet til folket i yedra som motstå banditter og undevaut angrep på byen. Inngang til området er gratis. Det er nødvendigste ting å gå 1 km. etter at motorveien er ferdig. Å gå opp bakken gjennom scrubby landet, kan man se skjønnheten i Middelhavet og Alanya festning.

 

LEARTES

Ligger ca 25 km. vekk fra Alanya, på skjørtet av et fjell heve ved inngangen til Dim dalen på Taurus-fjellene .

Leartes

Byen finner sted i grensen av regionen kjent som Fjellterreng Kilikia Region i antikke alder. Selv om det spredt innover den har også en havn. Inskripsjon frå f.Kr. 7. århundre i Fenike språk og finnes i byen er utstilt i alanya museet. Det viktige ruinene av byen gjenværende tiden er observatorium tårn, Caracalla excedra, Odeon eller teater, Zeus Megistos tempel, Apollon tempel, Caesar tempel, agora, bad og Necropolis. Ifølge inskripsjoner som er tilgjengelige, levde dette området sitt beste perioden mellom første og tredje århundre. Andre viktige art oppdaget i byen er diplom av en romersk soldat " å være utstilt i Alanya Museum, som gir informasjon om militære aspektet av byen . Ruinene er datert fra romertid. Besøk til området er gratis.

 
**Sailor Apart Hotel @ 2010**
Drevet av
Ekip Bilisim